Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tanie ciasto, które przygotujesz z łatwo dostępnych składników. Przepis pochodzi z 418. odcinka programu "Ewa Gotuje".
Szybka prosta sałatka na kolację lub do pracy
Odsłon: 44
Polecam.
Odsłon: 2622
Szybkie i proste babeczki bez miksera które przygotowujesz w kilka minut.
Odsłon: 277
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 31
Szybka prosta sałatka na kolację lub do pracy
Odsłon: 44
Polecam.
Odsłon: 2622
Szybkie i proste babeczki bez miksera które przygotowujesz w kilka minut.
Odsłon: 277
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 31
Składniki
Jajka wybić do miski. Uperfumować cukrem waniliowym i skórką otartą z cytryny. Dodać świeżo wyciśnięty sok. Posłodzić i zmiksować.
Wsypać mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia. Wlać olej. Wymieszać mikserem.
Przełożyć do prostokątnej formy wysmarowanej olejem. Wierzch posypać mrożonymi jagodami.
Piec przez godzinę w temp. 180 st. C. Po wystudzeniu oprószyć cukrem pudrem. Podawać ze szklanką zimnego mleka.