Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle łatwe do zrobienia ciasto, wystarczy wymieszać składniki. Bez ucierania, bez ubijania... Jeżeli do ciasta dodamy świeże maliny będzie jeszcze lepsze. Bardzo polecam.
Dawniej domową kiełbasę do słoików wyrabiało się w wielu domach regularnie. T...
Odsłon: 6429
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 168
Jednogarnkowe danie, szybkie i proste do przygotowania, pyszne i syte. Gulasz...
Odsłon: 80
Dawniej domową kiełbasę do słoików wyrabiało się w wielu domach regularnie. T...
Odsłon: 6429
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 168
Jednogarnkowe danie, szybkie i proste do przygotowania, pyszne i syte. Gulasz...
Odsłon: 80
Składniki
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni. Formę o średnicy 22 cm wysmarować masłem i wysypać bułką tartą.
Wszystkie składniki (oprócz płatków migdałowych) wymieszać dokładnie mikserem. Ciasto przełożyć do formy, posypać płatkami migdałowymi. Piec 40-50 minut. Ostudzić, posypać cukrem pudrem.