Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne i proste w przygotowaniu ciasto marchewkowe.:) Przepis na blaszkę o wymiarach 25 na 35 cm.
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 173
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 122
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1055
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 513
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 46
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 173
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 122
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1055
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 513
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 46
Składniki
Wymieszaj w misce startą marchewkę,cukier,jajka,olej i mus z banana lub jabłka.
W drugiej misce wymieszaj suche składniki. Mokre składniki wymieszaj dokładnie z suchymi składnikami.
Gotowe ciasto przelej do blaszki wyłożonej papierem do pieczenia. Nastaw piekarnik na 175 stopni góra dół,bez termoobiegu. Piecz ciasto 30-40 minut.
Na wierzch ostudzonego,upieczonego ciasta możesz wyłożyć mascarpone lub ricotte. SMACZNEGO!!!:):):)