Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lekkie i delikatne .....pyszne zestawienie smaków
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 192
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 192
Składniki
Całe jajka ubijamy z cukrem,budynie wsypujemy do szklanki i uzupełniamy mąką aby szklanka była pełna,dodajemy proszek do pieczenia.Wszystkie składniki wsypujemy do ubitych jaj ,delikatnie mieszamy.Piec 20-30 min.
Jabłka obieramy,kroimy na cząstki i prużymy w garnku o grubym dnie,dodajemy 2 łyżki cukru i galaretkęw proszku.Mieszamy.Następnie wykładamy na biszkopt.
2 galaretki pomarańczowe rozpuszczamy w 1 szklance gorącej wody,studzimy .Zimne mleko ubijamy,pod koniec ubijania dodajemy galaretki.Na wierzchu układamy maliny.Tak przygotowaną masę wylewamy na warstwę jabłek.Całość zalewamy wcześniej przygotowaną galaretką.