Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do przygotowania a przy tym bardzo smaczne :)
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32545
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 40
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 65
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 905
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 326
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32545
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 40
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 65
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 905
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 326
Składniki
wszystkie skladniki (oprocz 1 szklanki cukru,ktora bedzie potrzebna do pianki) z ciasta zagniesc i wyłożyc na wysmarowanej maslem blasze,dogniatając do blachy,troche zostawic na posypke
wylozyc jablka
białko ubic na sztywno dodac szczypte soli,dodac budyn dalej ubijając,nastepnie dodac cukier
pianke wylozyc na jablka i posypac resztą ciasta,wstawic do nagrzanego piekarnika na 180 stopni C i piec ok 1 h az sie zarumieni. Jak wystygnie posypac cukrem pudrem