Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
blyskawiczna przekaska dla lasuchow :)
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1740
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 106
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 63
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1740
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 106
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 63
Składniki
ciasto francuskie pociac na kwadraty.
budyn ugotowac w 400 ml mleka (musi byc gestszy niz zwykle). ostudzic go, nakladac na kwadraty ciasta francuskiego po jednej stronie. zalepic ciasto dokladnie by budyn nie wyciekl (mnie sie to zdarzylo w jednym ciastku ;)) ukladac na blasze wylozonej papierem do pieczenia, posmarowac rozkloconym jajkiem i posypac cukrem. piec na zloto w temp 180 stopni. smacznego :)