Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna babka na oleju która zawsze się udaje.
Odsłon: 2035
Zdrowa porcja warzyw, doskonała na kolację lub do pracy.
Odsłon: 291
Polecam.
Odsłon: 1865
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 694
Sałatka śniadaniowa z grzanek, natki pietruszki, ziela estragonu, ziemniaczkó...
Odsłon: 42
Pyszna babka na oleju która zawsze się udaje.
Odsłon: 2035
Zdrowa porcja warzyw, doskonała na kolację lub do pracy.
Odsłon: 291
Polecam.
Odsłon: 1865
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 694
Sałatka śniadaniowa z grzanek, natki pietruszki, ziela estragonu, ziemniaczkó...
Odsłon: 42
Składniki
W rondelku podgrzewam i mieszam ze sobą wodę, połamaną czekoladę, cukier, margarynę, kawę. Studzę. Dodaję jajka, mąkę z proszkiem, miksuję. Gruszki obieram, wycinam gniazda nasienne, nacinam, nie przecinając do końca.
Do foremki wlewam ciasto, obkładam gruszkami, posypuję pokruszonymi orzechami. Piekę 50 minut w 170 st. C.