Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie i pyszne ciasto.
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 174
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 126
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1057
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 514
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 50
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 174
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 126
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1057
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 514
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 50
Składniki
1. Wszystkie składniki włóż do miski. 2. Wymieszaj. 3. Przełóż do formy wyłożonej papierem do pieczenia. 4. Piecz w piekarniku rozgrzanym do 180°C około 60 minut.
5. Przepis na polewę czekoladową: - 2 łyżki masła - 2 łyżki śmietanki 12% - 2 łyżki kakao - 4 łyżki cukru - 1 łyżeczka ekstraktu waniliowego 6. Wszystkie składniki przełóż do rondelka. 7. Podgrzewaj do momentu rozpuszczenia się cukru. 8. Polej wierzch ciasta. 9.Smacznego