Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mocno czekoladowe ciasto, trochę przypominające brownie.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 76
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 129
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 76
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 129
Składniki
Czekoladę i margarynę podgrzać tylko do rozpuszczenia składników, następnie przestudzić.
Dodać cukier, cukier wanilinowy oraz jajka i wymieszać.
Dodać jogurt, kakao, mąkę oraz mleko i dokładnie wymieszać.
Piec w tortownicy o średnicy około 26 cm w temperaturze 190 stopni Celsjusza przez około 30 minut.