Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka są pyszne i kruche, a do tego zdrowe i pełne błonnika. Długo zachowują świeżość. To idealna przekąska w pracy lub w szkole.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 94
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 46
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 135
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 94
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 46
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 135
Składniki
Wykonanie: Margarynę rozpuścić z cukrem , przestudzić, wbić jajka i dokładnie wymieszać. Następnie dodawać stopniowo pozostałe składniki, ciągle mieszają łyżką (możemy również dodać suszone owoce). Formować ręką kulki (wielkość dowolna) spłaszczyć i układać na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Piec w piekarniku nagrzanym do 180-200 stopni przez 20 minut. Ciasteczka są smaczne i super dietetyczne.