Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne ciasteczka z czekolady i płatków. Są bardzo proste w wykonaniu, a smak zależy od rodzaju płatków jakich użyjemy.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 150
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 150
Składniki
Czekoladę roztapiamy w kąpieli wodnej.
Do roztopionej czekolady dodajemy płatki.
I rozgniatamy je za pomocą łyżki.
Czekoladowa masę wykładamy na formę do muffin wyłożoną papierem do pieczenia(jeżeli użyjecie płatków kukurydzianych to nie musicie ich zgniatać tylko wymieszać i już gotowe).
Ciasteczka odkładamy do zastygnięcia.
Smacznego !!!