Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruche ciasteczka o różnych smakach. Takie pyszne,ze znikaja w mgnieniu oka ze stołu. Dzieci ciągle proszą ,abym piekła codziennie. Zapraszam na film.
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 64
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 205
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 141
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 64
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 205
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 141
Składniki
Ze składników na ciasto zrobić ciasto ,podzielic na 4 równe części,zawinąć w folię ,wstawić do lodówki na 2 godziny do schłodzenia.<br /> Następnie do pierwszej częsci dodać pokrojone orzechy plus skórka otarta z pomarańczy. Uformować ciasteczka piec przez 10 do 12 minut w 180 stopni.Do drugiej części dodać wiórki kokosowe oraz skórka z otartej cytryny,do trzeciej części dodajemy poszatkowane migdaly a do czwartej części dodać rodzynki. Upieczone ciasteczka polewamy polewą czekoladową. Ja osobiście polałam gotową polewą czekoladową. Można zrobicZapraszam na przepis na moj kanal na You Tube Mangiare u Ewki oraz na bloga<br />