Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka kokosowe z płatkami owsianymi i ryżowymi z owocami goji są bardzo szybkie i łatwe do przygotowania.
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 309
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 67
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 111
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 497
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 309
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 67
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 111
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 497
Składniki
Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia, posiekać z masłem i cukrem pudrem. Następnie dodać żółtka, płatki, śmietanę, owoce goji i wiórki kokosowe.
Z przygotowanych składników szybko zagnieść ciasto.
Formować ciasteczka wielkości włoskiego orzecha, spłaszczyć, posypać startymi na tarce pierniczkami i ułożyć na wyłożonej papierem do pieczenia blaszce.
Włożyć do nagrzanego do 175 stopni piekarnika i piec około 15 minut.