Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne,mięciutkie ciasteczka na bazie białego sera.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 19
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 77
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 161
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 191
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 19
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 77
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 161
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 191
Składniki
Margarynę posiekać z mąką i proszkiem do pieczenia.Dodać ser,jajka i śmietanę.Zagnieść gładkie jednolite ciasto.Włożyć na godzinę do lodówki.Po tym czasie rozwałkować na 2-3 mm.Wyciąć kółka za pomocą szklanki .Każde kółko obtoczyć w cukrach ,złożyć na pół.Ciastka przełożyć na blaszkę ,piec ok.20 minut w 180 stopniach do zarumienienia.