Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka bardzo dobre na drugie śniadanie lub popołudniową przekąskę do szkoły do biura lub na spacer.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 179
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 179
Składniki
Mus jabłkowy: jabłka obrać , pokroić i podsmażyć gdy przestygnie dodać masło i miód.
Płatki połączyć z musem i odstawić na 15 minut. Po tym czasie dodać resztę składników jeżeli masa będzie bardzo gęsta można dodać jogurt naturalny . Z powstałego ciasta formować kulki delikatnie spłaszczyć i układać na blasze wyłożonej papierem do pieczenia . Piec 20 minut w 180 stopniach C.