Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ciabatka z cukinią"
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 39
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 27
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 750
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 163
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 39
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 27
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 750
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 163
Składniki
Przepis przysłała Aneta Klimecka z Katowic
Cukinię pokrój na plasterki. Ciabaty przekrój na pół, ułóż plasterki cukinii i po plastrze sera żółtego, oprósz oregano. Przykryj wierzchami. Zapiecz w tosterze lub piekarniku. Pokrój na trójkąty.
<strong>Czas przygotowania: 10 min, ilość porcji: 2, cena za porcję: 2,40 zł</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie