Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czekoladowy biszkopt przełożony lekkim kremem
Nie masz pomysłu na obiad? Zrób zapiekankę z ciasta francuskiego i mięsa miel...
Odsłon: 73
Ciasto przygotujesz z kilku składników. Szybkie o smaku raffaello.
Odsłon: 165
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 81
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 25
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 156
Nie masz pomysłu na obiad? Zrób zapiekankę z ciasta francuskiego i mięsa miel...
Odsłon: 73
Ciasto przygotujesz z kilku składników. Szybkie o smaku raffaello.
Odsłon: 165
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 81
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 25
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 156
Składniki
Biszkopta przekroić wzdłuż, nasączyć sokiem z brzoskwiń. Mascarpone zmiksować z cukrem pudrem i dodać ziarenka z wanilii, ubić kremówkę i dodawać ją do serka i delikatnie wymieszać. Nałożyć na biszkopta, przykryć druga warstwą ciasta.
Brzoskwinie pokroić w kosteczkę, wyłożyć na wierzch. Galaretka rozpuścić w 600 ml wody, tężejącą zalać owoce i odstawić do lodówki.