Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pachnący, wilgotny, miękki i pyszny chlebek jabłkowy z orzechami włoskimi i cynamonem. Prawdziwie jesienny wypiek zrobiony z kilku prostych składników bez użycia miksera
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 4807
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 157
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 5248
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 121
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 4807
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 157
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 5248
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 121
Składniki
W misce połączyć suche składniki ciasta. Dodać masło i jajka, wymieszać. Następnie dodać tarte jabłka i posiekane orzechy, ponownie wymieszać.
Formę keksówkę wyłożyć papierem do pieczenia, przełożyć do niej ciasto. Piec przez około godzinę (do suchego patyczka) w piekarniku nagrzanym do 170 stopni. Wystudzić, oprószyć cukrem pudrem.