Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "„Cheesecake” do góry nogami"
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 2890
Ciasteczka są bardzo smaczne, aromatyczne i słodkie. Idealne do kubka kawy lu...
Odsłon: 3274
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 108
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 38
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 2890
Ciasteczka są bardzo smaczne, aromatyczne i słodkie. Idealne do kubka kawy lu...
Odsłon: 3274
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 108
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 38
Składniki
Owoce włóż do rondelka, wymieszaj z cukrem i podgotuj. Masę owocową ostudź zupełnie i rozłóż na dnie szklanek. Ubij oba rodzaje śmietany z twarogiem, cukrem pudrem i miąższem z wanilii.
Masą napełnij worek cukierniczy i większą część wyciśnij do szklanek na warstwę owoców. Pokrusz herbatniki i wymieszaj z miękkim masłem. Kruszonką posyp deser. Ozdób resztą kremu i herbatnikami.
Czas przygotowania: 30 minut. Poziom: średni. Porcja 524 kcal.Źródło: TV14