Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dużo- Dużo słodkości. Polecam Ten przepis.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 373
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 373
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Składniki
Wykonanie: Włożyć do garnka masło, wsypać cukier i kakao, wlać wodę i rozpuścić składniki na wolnym ogniu.
Odstawić po zagotowaniu i wsypać mleko w proszku cały czas mieszając energicznie.
Następnie dodać pokruszone ciastka, bakalie i starannie wymieszać.
Wylać do formy keksowej wyłożonej folią aluminiową- odstawić w chłodne miejsce.