Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Cebula z kapustą"
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 75
Polecam.
Odsłon: 88
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z podanego przepisu w...
Odsłon: 29
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 113
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 75
Polecam.
Odsłon: 88
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z podanego przepisu w...
Odsłon: 29
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 113
Składniki
Przepis przysłała Małgorzata Kwiatkowska z Krapkowic
Cebule obierz, zetnij wierzchy, miąższ wydrąż, nienaruszając skórek. Środek oprósz solą i pieprzem, skrop oliwą.
Kapustę poszatkuj. Gruszkę obierz, zetrzyj na tarce. Rodzynki drobno pokrój. Seler oczyść, zetrzyj na tarce (powinny wyjść dwie łyżki). Kapustę, gruszkę, rodzynki i seler wymieszaj z pokruszonym serem, skrop miodem, przypraw solą i pieprzem. Farszem napełnij cebule. Ułóż w natłuszczonej formie, piecz 20-30 minut w temp. 200°C.Źródło: Chwila dla Ciebie