Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Caprese ze szpinakiem i orzechami"
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1277
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27507
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 183
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 208
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1277
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27507
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 183
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 208
Składniki
Mozzarellę osącz z zalewy, pokrój na plastry. Pomidory umyj, pokrój na plastry. Liście szpinaku umyj, osusz.
Papryczkę chili oczyść z pestek, posiekaj. Wymieszaj z kilkoma łyżkami octu winnego i oliwy, oprósz suszoną bazylią i oregano, przypraw pieprzem. Na półmisku ułóż na przemian pomidory, mozzarellę, liście szpinaku. Polej sosem. Udekoruj orzechami włoskimi.
czas przygotowania: 15 min, ilość porcji: 2, cena za porcję: 2,80 złŹródło: Chwila dla Ciebie