Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny , szybki
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8418
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 130
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6952
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8418
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 130
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6952
Składniki
1,5 szkl mleka wlać do garka i gotować na wolnym ogniu z cukrami od czasu do czasu mieszając pozostałe mleko wymieszać z mąkami i żółtkiem następnie wlać do gotującego się mleka mieszać i gotować 1 minutkę na wolniutkim małym ogniu. Połowę budyniu odlać do garnuszka i dać kakao i zamieszać dać na ogień na pare sekund. Wlać do wypłukanych salaterek jednocześnie. Jak ktoś lubi może polać sokiem. Smacznego!