Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowy budyń z kaszy jaglanej to idealne rozwiązanie na zdrowy deser. Z ulubionymi owocami z pewnością posmakuję również dzieciom
W niecałe 15 minut można przyrządzić ciepłe danie, kiedy nie ma za wiele czas...
Odsłon: 89
Doskonałe kotlety mielone z szynki wieprzowej. Mięso jest odpowiednio delikat...
Odsłon: 21
Młoda kapustę można potraktować jak sałatę. Dzisiaj proponuję surówkę w sosie...
Odsłon: 60
W niecałe 15 minut można przyrządzić ciepłe danie, kiedy nie ma za wiele czas...
Odsłon: 89
Doskonałe kotlety mielone z szynki wieprzowej. Mięso jest odpowiednio delikat...
Odsłon: 21
Młoda kapustę można potraktować jak sałatę. Dzisiaj proponuję surówkę w sosie...
Odsłon: 60
Składniki
Kaszę jaglaną gotujemy i studzimy.
Do ostudzonej kaszy dodajemy odżywkę białkową/twaróg chudy, dosładzamy wedle uznania i blendujemy na mus. (ja dałam odrobinę więcej wody, aby rozpuścić białko i wolę rzadszą konsystencję budyniu)
Podajemy do miseczki, na wierzch posypujemy wiórkami kokosowymi i układamy owoce.