Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny budyn swojskiej roboty!
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 23
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 53
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1909
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 23
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 53
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1909
Składniki
Do garnka wlewamy mleko 300ml i gotujemy razem z czekolada mieszajac.Do pozostalego mleka dodajemy kakao,skrobie,cukier i mieszamy .Gdy mleko z czekolada sie gotuje wlewamy do niego mleko.Bardzo dobrze i sprawnie mieszajac,na malym ogniu doprowadzic do zagotowania.
Przelac do salaterek i odstawic do ostygniecia.