Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne brownie z ....cukinii!!! Cukinia nie jest w ogóle wyczuwalna. Przepis na małą keksówkę.
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 155
Polecam.
Odsłon: 819
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 83
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9212
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 155
Polecam.
Odsłon: 819
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 83
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9212
Składniki
Cukinie obieramy i ścieramy na najmniejszych oczkach do dużej miski. Odciskamy, by usunąć nadmiar wody,Odlewamy wodę. Do odciśniętej cukinii dodajemy olej,jajko,dowolne słodzidło i mieszamy. Następnie dodajemy mąkę, proszek do pieczenia, sól,cukier waniliowy, kakao i dokładnie mieszamy.
małą keksówkę wykładamy papierem do pieczenia i wylewamy na nią przygotowane ciasto. Nagrzewamy piekarnik na 180 stopni grzałka górna i dolna bez termoobiegu. Wstawiamy ciasto do nagrzanego piekarnika i pieczemy ok.30 minut(do suchego patyczka). Gotowe ciasto można polać polewą/pomadą czekoladową:) SMACZNEGO!!!