Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdarzyło Wam się otworzyć bombonierkę wydawałoby się, że jeszcze w terminie do przydatności a kompletnie niezjadliwą ? Dzisiaj własnie miałam ochotę na czekoladę... Nie lubię marnotrawstwa, więc wymyśliłam szybkie brownie. Spróbujcie, gdy będziecie równie zaskoczone jak ja. Polecam :)
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32584
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 63
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 90
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 938
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 338
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32584
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 63
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 90
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 938
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 338
Składniki
Czekoladki rozpuść w gorącej wodnej kąpieli. Odlej 1/4 masy i zostaw na polewę na gotowe ciasto.
Do większej porcji masy dodaj jajka, mielone grubo orzechy, rozgniecione banany i resztę składników. Wymieszaj dokładnie widelcem do połączenia składników. Na koniec wmieszaj obraną i pokrojoną w kostkę gruszkę..
Wylej gotowe ciasto na formę wyłożoną papierem do piecz. Wstaw ciasto na 23 min do nagrzanego piekarnika do 180 st C
Po upieczeniu polej pozostałą gorącą masą rozpuszczoną z 1 łyżką masła. Smacznego :)