Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe,szybkie i pyszne:) Coś dla miłośników czekolady:)
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 150
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 150
Składniki
Czekoladę z masłem rozpuszczamy w kąpieli wodnej.Studzimy.
Jajka ubijamy mikserem stopniowo dodajemy cukier i mąkę.Do masy wolnym strumieniem wlewamy masę czekoladową.
Ciasto wlewamy do wyłożonej papierem tortownicy.
Pieczemy 25-30 minut w piekarniku rozgrzanym do 200 stopni celsjusza
Do ciasta można dodać drobno posiekane orzechy lub rodzynki:)
Smacznego:)