Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kuleczki są puszyste, miękkie a ich wykonanie jest szybkie i dziecinnie proste.
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 54
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 174
Mam dziś dla Państwa super pomysł na szybkie słodkości na przykład do kawy z...
Odsłon: 148
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 423
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 54
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 174
Mam dziś dla Państwa super pomysł na szybkie słodkości na przykład do kawy z...
Odsłon: 148
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 423
Składniki
Twaróg mielimy, dodajemy resztę składników i wyrabiamy gładkie ciasto. Dłonie zwilżamy olejem, formujemy kulki wielkości orzecha włoskiego. Olej rozgrzewamy do temp. 175 stopni. Kulki smażymy z obu stron na złoty kolor. Usmażone układamy na papierowym ręczniku. Po ostudzeniu posypujemy cukrem pudrem.