Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czekoladowy blok z dodatkiem pierników i herbatników. Przysmak z dzieciństwa
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 189
Polecam.
Odsłon: 893
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 196
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9305
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 189
Polecam.
Odsłon: 893
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 196
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9305
Składniki
Keksówkę wyłożyć folią spożywczą. Do garnka włożyć masło i cukier, wlać wodę - wstawić na ogień i mieszając od czasu do czasu czekać aż składniki się rozpuszczą. Dodać kakao - rozmieszać dobrze, najlepiej za pomocą trzepaczki, następnie dodać mleko i całość dobrze wymieszać. Ciastka pokruszyć i dodać do masy. Wylać do keksówki i wstawić do lodówki na minimum 2 godziny a najlepiej na noc. Blok podawać pokrojony w plastry.