Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Blok czekoladowy"
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 14
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 200
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 170
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 14
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 200
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 170
Składniki
Herbatniki i orzechy włoskie pokrusz na dość drobne kawałki.
W niedużym garnku zagotuj mleko i wymieszaj z cukrem, kakao oraz masłem. Poczekaj, aż wszystkie się dobrze rozpuszczą.
Zalej masą herbatniki z orzechami i rodzynkami.
Wyłóż ją na dno brytfanki pokrytej folią spożywczą i wstaw do lodówki na 2 godziny.
Pokrój blok na kawałki.
Czas: 40 min. 1 porcja = 150 kcal.Źródło: Kurier TV