Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis stworzony zupełnie przypadkiem. Byłam pewna, że nie uda się ten eksperyment. Baaardzo się zdziwiłam. Biszkopt jest puszysty i bardzo sprężysty.
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 153
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 309
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 17
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 113
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 153
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 309
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 17
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 113
Składniki
Białka ubiłam na pianę i dodałam erytrol zmielony na puder. Następnie delikatnie połączyłam z żółtkiem i produktami sypkimi. Na koniec dodałam jogurt naturalny. Piekłam przez 35minut w 180st. Funkcja góra-dół.