Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny i smaczny placek do dobrej herbatki.
Klasyczne spaghetti bolognese z dodatkiem aromatycznych ziół i świeżej bazyli...
Odsłon: 64
Najprostszy sposób na wykorzystanie warzyw pozostałych bo ugotowaniu wywaru w...
Odsłon: 217
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 824
Klasyczne spaghetti bolognese z dodatkiem aromatycznych ziół i świeżej bazyli...
Odsłon: 64
Najprostszy sposób na wykorzystanie warzyw pozostałych bo ugotowaniu wywaru w...
Odsłon: 217
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 824
Składniki
Wykonanie: Białka ubić na sztywno ze szczyptą soli, następnie z cukrami. Wbić żółtka, wsypać obie mąki, proszek do pieczenia, wlać ajerkoniak i delikatnie wymieszą łyżką. Przelać do przygotowanej foremki, na górę ułożyć maliny. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec ½ godziny.