Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Bigos z powidłami śliwkowymi"
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5294
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 106
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5294
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 106
Składniki
Kapustę kiszoną opłucz, odciśnij, ugotuj. Kapustę białą ugotuj. Obie kapusty wymieszaj. Grzyby namocz, osusz, ugotuj. Ostudź, pokrój. Wymieszaj z kapustami.
Cebulę posiekaj, zeszklij na smalcu. Mięso, kiełbasę i boczek pokrój w kostkę. Podsmaż na oleju. Dodaj cebulę. Przełóż do kapust, dodaj przyprawy, powidła, koncentrat, keczup i wino.
Wymieszaj, gotuj ok. 40 minut, często mieszając. Przypraw.
Przepis przysłała Jolanta Kuna z Trześni</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie