Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 35
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 35
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Składniki
Przygotować należy galaretkę wg.przepisu i wstawić do lodówki aby zastygła.
Kiedy już galaretka zstężeje - do miski wlewamy smietanę kremówkę i ubijamy na sztywno.
Dodajemy 5 łyżek cukru pudru i ubijamy ponownie.
Na koniec dodajemy serek mascarpone .Miksujemy.
Galaretkę zstężałą kroimy nożem na kwadraciki i wrzucamy do masy. Mieszamy.
Nakładamy do pucharków . Dajemy na mase ananasy pokrojone i rodzynki. I do lodówki. SMACZNEGO ŁASUCHY!