Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 70
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 227
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 152
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 70
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 227
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 152
Składniki
Białka ubić ze szczyptą soli powoli dosypując cukier na sztywno, podzielić pianę na tyle części ile chcemy kolorów (u mnie dwa biały i zielony). szprycą nakładać bezy na blaszkę wyłożona papierem do pieczenia (ja nakładałam łyżeczką). Suszyć w piekarniku około 1,5 h w temperaturze 100C (termoobieg). Bezy są bardzo kruche. Smacznego