Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i pyszne muffinki z zastosowaniem mąki kokosowej oraz truskawek. Można je zrobić nie tylko z truskawkami ale również innymi owocami sezonowymi.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 170
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 170
Składniki
Nastawiamy piekarnik na 180 stopni. Oddzielamy żółtka od białek, białka ubijamy na sztywną pianę. W osobnej misce łączymy mąkę, ksylitol, żółtka, mleko oraz sodę. Dodajemy białka i delikatnie mieszamy. Truskawki kroimy w małe kawałeczki i dodajemy do ciasta i również mieszamy. Przelewamy do formy na muffiny, pieczemy ok. 30-35 min. Smacznego!