Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Batoniki ryżowe z kakao"
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 146
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 297
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 13
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 112
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 146
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 297
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 13
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 112
Składniki
Przepis przysłała Marta Sztabińska z Grajewa
Margarynę stop w rondelku. Dodaj wodę i cukier, mieszając, stop na małym ogniu. Gaz wyłącz, wsypuj nie- wielkimi porcjami mleko w proszku, cały czas mieszając. Dodaj kakao, wymieszaj. Wsyp ryż preparowany, dokładnie połącz.
Masę wylej na blachę (24 na 35 cm). Ostudź, wstaw do lodówki. Gdy masa zastygnie, pokrój na batoniki.
<strong>Czas przygotowania 30 min, ilość porcji 16, cena za porcję 0,90 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie