Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Barszcz z rodzynkami"
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 510
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 263
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 510
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 263
Składniki
Dwa buraki i resztę warzyw obierz, zalej wodą, przypraw. Gotuj ok. 40 min. Przecedź. Resztę buraków obierz, ugotuj. Zalej wywarem z buraków, dodaj namoczone grzyby i przyprawy.
Gotuj godzinę. Wsyp rodzynki, wymieszaj. Przypraw do smaku octem winnym i solą.
Przepis przysłała Ewelina Modelewska z Guzowa.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie