Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4788
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 939
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 222
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4788
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 939
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 222
Składniki
Obrane banany posyp cukrem trzcinowym i skrop sokiem z limonki. Owiń je folią i grilluj 10 minut. Wiórki upraż na złoty kolor. Ubij śmietanę.
Rozpuść polewę czekoladową. Banany polej ajerkoniakiem i polewą, posyp wiórkami, udekoruj śmietaną i listkami melisy.
<strong>Czas przygotowania: 15 minut.</strong>Źródło: TV14