Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Bananowy shake pod czekoladą"
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 102
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 107
Polecam.
Odsłon: 126
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 102
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 107
Polecam.
Odsłon: 126
Składniki
Banany obierz, pokrój na małe kawałki. Włóż do pojemnika, szczelnie przykryj. Włóż na noc do zamrażalnika.
Kawę rozpuszczalną zaparz w 6 łyżkach wody. Mleko wlej do wysokiego pojemnika, dodaj kawę i zmrożone banany, dokładnie zmiksuj. Ew. osłodź cukrem pudrem. Shake wlej do szklanek, posyp startą czekoladą.
<strong>Przepis przysłała Jadwiga Kwiek z Faściszowej</strong>
czas przygotowania 15 min, ilość porcji 2, cena za porcję 1,30 złŹródło: Chwila dla Ciebie