Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To połączenie jest naprawdę smaczne :) warto się skusić na nie !
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 188
Polecam.
Odsłon: 893
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 194
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9303
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 188
Polecam.
Odsłon: 893
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 194
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9303
Składniki
Nastawić piekarnik na 170 stopni góra-dół. Składniki suche na ciasto wymieszać w jednej miseczce w drugiej mokre. Połączyć, dodać zgniecione banany i czekoladę. Wymieszać łyżką. Napełnić papilotki do 4/5 wysokości. Piec 20 minut. mi wyszło 12 muffinek o średnicy 5 cm. Schłodzić. [ najlepiej przed nakładaniem kremu włożyć na godzinę do lodówki mamy pewność że się nie rozpuści i nie "zjedzie".]
Krem: kremówkę ubić na sztywno pod koniec miksowania dodać Cappuccino. Udekorować babeczki i posypać startą czekoladą. Smacznego !