Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Bananowe kostki"
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 169
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 657
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 135
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 115
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 169
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 657
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 135
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 115
Składniki
Rodzynki i pokruszone drobno orzechy namocz w wodzie. Zmiksuj banana z miodem, masłem orzechowym i sokiem jabłkowym. Dosyp płatki owsiane oraz namoczone i osączone z wody orzechy i rodzynki.
Wymieszaj wszystko łyżką i przełóż do wyłożonej papierem do pieczenia foremki. Wyrównaj masę. Piecz 25 minut w temperaturze 180°C. Gdy przestygną, pokrój w kostkę, powkładaj od papilotek.
CZAS: około godziny
<strong>Pani Marzena Przeorska mieszka w Warszawie</strong>Źródło: Dobry Tydzień