Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Składniki
WSZYSTKIE SKŁADNIKI WYMIESZAĆ W GARNKU NA JEDNOLITĄ MASĘ I KŁAŚĆ ŁYŻKĄ NA ROZGRZANY OLEJ.
PO WYPŁYNIĘCIU NA WIERZCH I UPIECZENIU NA ZŁOTY KOLOR PRZEWRÓCIĆ NA DRUGĄ STRONĘ.WYŁOŻYĆ NA TALERZ I POSYPAĆ CUKREM PUDREM