Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cukinia ma bardzo subtelny smak, dzięki temu świetnie pasują do niej inne war...
Odsłon: 29
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 125
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6652
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1291
Cukinia ma bardzo subtelny smak, dzięki temu świetnie pasują do niej inne war...
Odsłon: 29
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 125
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6652
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1291
Składniki
Margarynę utrzyj z cukrem na krem. Miksuj i dodawaj po jednym jajku. Mąkę przesiej z cynamonem, solą i startą skórką, wymieszaj z bakaliami. Połącz z masą jajeczną.
Przełóż ciasto do foremki i piecz 60 minut w 180°C. Zostaw do wystygnięcia w piekarniku przy uchylonych drzwiczkach. Posyp cukrem.Źródło: Naj