Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 180
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 128
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1067
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 516
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 64
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 180
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 128
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1067
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 516
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 64
Składniki
Żółtka oddzielić od białek dodać szczyptę soli ubić.Pod koniec ubijania dodać cukier i cukier waniliowy,kolejno po jednym żółtku,wodę olej,ocet,mąkę proszek do pieczenia.Dokładnie wymieszać.
Podzielić na 2 części do jednej dodać kakao-wymieszać.
Tortownicę wysmarować i posypać tartą bułką.Na środek tortownicy wlewać po 2 łyżki ciasta ciągle w to samo miejsce zaczynając od białego.
Piec w temperaturze 180 stopni około 50 minut.ostudzić posypać cukrem pudrem.SMACZNEGO!