Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna babka orzechowa w polewie czekoladowej jest piękną ozdobą wielkanocnego stołu.
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 42
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 615
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 54
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 80
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 42
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 615
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 54
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 80
Składniki
Jajka ubij z cukrem i cukrem waniliowym na puszystą masę, dodaj mleko i olej. Następnie dodaj przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia i zmielone orzechy . Formę na babkę posmaruj masłem i posyp bułką tartą. Wlej ciasto i wstaw do nagrzanego do 180 st piekarnika. Piecz około 45 minut lub do suchego patyczka.
Czekoladę i śmietanę podgrzej i polej wystudzoną babkę . Możesz również posypać zmielonymi orzechami.