Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna lekko wilgotna babka maślana idealna na święta .
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 582
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 134
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 141
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 101
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22722
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 582
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 134
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 141
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 101
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22722
Składniki
Miękkie masło utrzyj na puszystą masę z cukrem i cukrem waniliowym , cały czas ucierając dodaj po jednym jajku , utrzyj na puszystą masę . Dodaj przesiane mąki z proszkiem do pieczenia , dokładnie wymieszaj . Silikonową formę na babkę posmaruj cienko olejem i wylej ciasto . Piecz około 35 minut lub do suchego patyczka w temperaturze 180 st. Po wystudzeniu posyp cukrem pudrem.