Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowy smak, polecam.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 96
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 207
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 214
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 96
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 207
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 214
Składniki
Margarynę o temperaturze pokojowej ucieramy z cukrem. Stopniowo dodajemy po jednym jajku, mąkę wymieszaną z proszkiem i mleko. Wszystko dokładnie ucieramy. Około 1/3 masy odkładamy i dodajemy do niej kakao i kokos. Do reszty masy wsypujemy budyń bananowy. Do przygotowanej blaszki nakładamy najpierw masę ciemną potem jasną. Pieczemy w 160-180 C przez ok. 40 minut.