Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis babci Stefci z Bieszczad na smaczne ciasto.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 29
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1333
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 59
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 29
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1333
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 59
Składniki
Wykonanie: Jajka zmiksować z cukrem na puch. Wsypywać stopniowo mąkę, proszek do pieczenia, sodę, cynamon i kakao. Ciasto połączyć z olejem, dynią i imbirem i starannie wymieszać. Przygotowane ciasto przełożyć do przygotowanej formy, wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec około 50 minut.